Paardenpraktijk Kersten
nPK voor u en uw paard
nPK, Paardenpraktijk Kersten is een professionele en flexibele diergezondheidspraktijk in Nunspeet die zich volledig heeft toegelegd op paarden, pony s en ezels. nPK is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD), bij de Groep Geneeskunde van het Paard (GGP) en bij de Nederlandse Vereniging voor gebitsverzorgers bij het Paard (NVVGP). nPK levert maatwerk en is daarbij flexibel en servicegericht. Het gaat om u en uw paard!


Dianne Kersten
Eigenaar Dianne Kersten is erkend paardendierenarts. Daarbij heeft zij zich vooral toegelegd op de gebitsverzorging en de behandeling van verwondingen bij paarden. Tevens is zij een door het KNHS geregistreerd FEI-Paspoortdierenarts en is ze I&R geregistreerd zodat zij uw paard, pony of ezel kan chippen en/of een (duplicaat) paspoort kan aanvragen. Naast brede kennis over en veel ervaring met paarden is voor Dianne Kersten ook de liefde voor deze dieren drijfveer om zich in te zetten voor een optimale gezondheid van paard, pony of ezel. Uitgangspunten voor haar werkzaamheden zijn het leveren van kwaliteit en aandacht voor dier n mens. 
Paardenpraktijk voor Nunspeet e.o.
nPK, Paardenpraktijk Kersten is gevestigd in Nunspeet als voordeurdeler onder het dak van Dierenziekenhuis Nunspeet voor gezelschapsdieren. De paardenpraktijk richt zich naast plaatsen uit de gemeente Nunspeet (Nunspeet, Vierhouten, Hulshorst en Elspeet) ook op omliggende plaatsen zoals Doornspijk, Elburg, t Harde, Biddinghuizen, Dronten, Oosterwolde, Oldebroek, Uddel, Hierden, Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Het grote voordeel van een professionele paardenpraktijk in uw regio is de mogelijkheid om snel te kunnen handelen. Dat is met name prettig bij spoedgevallen maar ook bij laboratorium onderzoek.